Včelařství Jaroslav Studeník, Jasenná
S chovem včel začal Jaroslav Studeník v roce 1998 jako se zájmovou činností, která se postupem času a získáním zkušeností rozrostla do dynamicky se rozvíjejícího včelařského provozu. K dnešnímu dni chová 120 kmenových včelstev s produkcí do dvou tun medu. Prioritní pracovní náplní je chov včel a produkce medu té nejvyšší kvality. V pozadí veškeré činnosti včelaření je snaha nejen o pestrost sortimentu a služeb, ale především o otevřený přístup k zákazníkům, chuť přinášet stále něco nového a užitečného, jakož i velká dávka píle a vytrvalosti, kterou se snaží pan Studeník uplatňovat při veškeré své činnosti. Neméně důležité je taky předávat své zkušenosti mladší generaci v případě pana Studeníka dětem Včelařského kroužku mládeže v Jasenné.
Popis
Med je čistý přírodní produkt, pocházející z Vizovických vrchů, obec Jasenná, která je vzdálena od průmyslových zón. Med splňuje podmínky normy Český med č. ČVS 1/1999, které jsou nezbytné pro používání registrovaného označení původu Český med. Medovicový med je tmavšího barvy, což je způsobeno rostlinnými barvivy, obsaženými v míze dřevin. V porovnání s květovými medy obsahují více fruktózy a dextrinů, ale především více minerálních látek a stopových prvků. Med má lahodnou vůni a chuť, což jej činí velmi oblíbeným.
Jaroslav Studeník, Jasenná 290, 763 13 VizoviceTelefon: 608370774
E-mail: jstudenik@seznam.cz
Tento recept přidat Perla Zlínska
Cílem této soutěže je poukázat a vyzdvihnout naše zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin.
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Další recepty od bloggera

Včelařství Jaroslav Studeník, Jasenná

Pospíšil - maso, uzeniny, lahůdky s.r.o., Holešov

TOKO AGRI, a.s., Rudice

Irena Stromská, Zubří

Petra Malá, Kostelec

Jan Slovák, Valašská Senica

Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o.

JAVORNÍK-CZ S.R.O., Štítná nad Vláří

Ing. Petra Zbořilová, Otrokovice
Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín
-
Vyhlášení vítězů - Šťavnatá soutěž s Bůrger Zlín a Venison.cz
Skončila nám další šťavnatá soutěž a vy jistě netrpělivě očekáváte kdo vyhrál burger od Bůrger Zlín a sušené maso od Venisonu – Nebudeme Vás...
-
Volné zóny aneb podniky a zařízení, které řekly ne
Současná pandemická situace spolu s jejími nařízeními, podmínkami a sankcemi je přinejmenším kontroverzní. V této věci se snažíme být i my jako...
-
Svatomartinské hody lze pojmout i netradičně...
Když člověk řekne tradice v české gastronomii, mnoho z nás si představí hodování na svatého Martina hned na první příčce pomyslného seznamu. A...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.