Renata Zezulková
MarmelLady je projekt o naplnění snu. Vznikl z touhy dělat něco svého a co není jen osmihodinovým sezením v kanceláři. Je také naplněním velké lásky k vaření, úcty ke krásnému kraji Bílých Karpat a tradicím našich valašských předků. Džemy, čatní a sirupy jsou vyráběny ručně z nejkvalitnějších surovin převážně z vlastní zahrady nebo od ověřených místních dodavatelů. Snahou je zpracovávat zapomenuté druhy ovoce typické pro náš kraj (ryngle, mirabelky, špendlíky, jeřabiny). Zpracovávají se pouze čerstvé suroviny, přičemž je kladen velký důraz na jejich výběr, kvalitu a šetrné zpracování.
Popis
MarmelLady je projekt o naplnění snu. Vznikl z touhy dělat něco svého a co není jen osmihodinovým sezením v kanceláři. Je také naplněním velké lásky k vaření, úcty ke krásnému kraji Bílých Karpat a tradicím našich valašských předků. Džemy, čatní a sirupy jsou vyráběny ručně z nejkvalitnějších surovin převážně z vlastní zahrady nebo od ověřených místních dodavatelů. Snaha je zpracovávat zapomenuté druhy ovoce typické pro náš kraj (ryngle, mirabelky, špendlíky, jeřabiny). Zpracovávají se pouze čerstvé suroviny, přičemž je kladen velký důraz na jejich výběr, kvalitu a šetrné zpracování.
www.marmellady.cz
Jungmannova 1237, 765 02 Otrokovice
Tel.: 728 307 832
E-mail: info@marmellady.cz
Tento recept přidat Perla Zlínska
Cílem této soutěže je poukázat a vyzdvihnout naše zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin.
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Další recepty od bloggera

Včelařství Jaroslav Studeník, Jasenná

Pospíšil - maso, uzeniny, lahůdky s.r.o., Holešov

TOKO AGRI, a.s., Rudice

Irena Stromská, Zubří

Petra Malá, Kostelec

Jan Slovák, Valašská Senica

Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o.

JAVORNÍK-CZ S.R.O., Štítná nad Vláří

Ing. Petra Zbořilová, Otrokovice
Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín
-
Vyhlášení vítězů - Šťavnatá soutěž s Bůrger Zlín a Venison.cz
Skončila nám další šťavnatá soutěž a vy jistě netrpělivě očekáváte kdo vyhrál burger od Bůrger Zlín a sušené maso od Venisonu – Nebudeme Vás...
-
Volné zóny aneb podniky a zařízení, které řekly ne
Současná pandemická situace spolu s jejími nařízeními, podmínkami a sankcemi je přinejmenším kontroverzní. V této věci se snažíme být i my jako...
-
Svatomartinské hody lze pojmout i netradičně...
Když člověk řekne tradice v české gastronomii, mnoho z nás si představí hodování na svatého Martina hned na první příčce pomyslného seznamu. A...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.