Radek Šerý
Řeznictví bylo založeno před 21 lety panem Jaroslavem Šerým a jeho manželkou Marií v Brumově Bylnici. Řeznické řemeslo je v této rodině předáváno z otce na syna již po třetí generaci. Výrobky jsou vyráběny podle tradičních receptur i postupů a jsou uzeny v klasické udírně vytápěné bukovým dřevem. Při výrobě je používáno výhradně maso českého původu. Kromě uzených masných výrobků, jako jsou např. klobásy, kabanos, uzený bok či uzená masa řeznictví Šerý nabízí i vařené masné výrobky, např. tlačenky, vařený lalok, jaternice, jelita a dále také šunkový salám.
Popis
Řeznictví bylo založeno před 21 lety panem Jaroslavem Šerým a jeho manželkou Marií v Brumově Bylnici. Řeznické řemeslo je v této rodině předáváno z otce na syna již po třetí generaci. Výrobky jsou vyráběny podle tradičních receptur i postupů a jsou uzeny v klasické udírně vytápěné bukovým dřevem. Při výrobě je používáno výhradně maso českého původu. Kromě uzených masných výrobků, jako jsou např. klobásy, kabanos, uzený bok či uzená masa řeznictví Šerý nabízí i vařené masné výrobky, např. tlačenky, vařený lalok, jaternice, jelita a dále také šunkový salám.
Radek Šerý, Sídliště Družba 1216,
763 31 Brumov- Bylnice
Tel.: 739 573 802
E-mail: ReznictviSery@seznam.cz
Tento recept přidat Perla Zlínska
Cílem této soutěže je poukázat a vyzdvihnout naše zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin.
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Další recepty od bloggera

Včelařství Jaroslav Studeník, Jasenná

Pospíšil - maso, uzeniny, lahůdky s.r.o., Holešov

TOKO AGRI, a.s., Rudice

Irena Stromská, Zubří

Petra Malá, Kostelec

Jan Slovák, Valašská Senica

Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o.

JAVORNÍK-CZ S.R.O., Štítná nad Vláří

Ing. Petra Zbořilová, Otrokovice
Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín
-
Vyhlášení vítězů - Šťavnatá soutěž s Bůrger Zlín a Venison.cz
Skončila nám další šťavnatá soutěž a vy jistě netrpělivě očekáváte kdo vyhrál burger od Bůrger Zlín a sušené maso od Venisonu – Nebudeme Vás...
-
Volné zóny aneb podniky a zařízení, které řekly ne
Současná pandemická situace spolu s jejími nařízeními, podmínkami a sankcemi je přinejmenším kontroverzní. V této věci se snažíme být i my jako...
-
Svatomartinské hody lze pojmout i netradičně...
Když člověk řekne tradice v české gastronomii, mnoho z nás si představí hodování na svatého Martina hned na první příčce pomyslného seznamu. A...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.