K založení firmy MEDOKS, s. r. o. v roce 2007 vedla společná láska k pečení a originální receptuře. Staročeský medovník byl tedy jednoznačnou volbou. Správnost výběru potvrzuje neustále rostoucí množství zákazníků, kteří se pro tento medový poklad nadchli. Je potěšující, že věhlas Staročeského medovníku překročil české hranice a že se stal žádanou pochoutkou i v dalších zemích.

Popis

K založení firmy MEDOKS, s. r. o. v roce 2007 vedla společná láska k pečení a originální receptuře. Staročeský medovník je vyráběn ručně podle tradičního rodinného receptu. Jeho ingredience musí být pečlivě vybírány a použity v naprosto přesném poměru. Pro výrobu Staročeského medovníku je přísně dbáno na původ surovin - mouka, vejce i vlašské ořechy musejí být té nejvyšší kvality. Medovník skladujte při teplotě 0°C až 6°C maximálně po dobu 21 dní. Před konzumací vyjměte dort z chladničky a nakrájejte ho na řezy. Doporučujeme nechat rozbalený medovník „zteplat“ cca 20 minut při pokojové teplotě.

www. medoks.cz
MEDOKS s.r.o. , Všemina 249, 763 15 Všemina
Tel.: 739 228 431
E-mail: medoks@medoks.cz


Tento recept přidat Perla Zlínska

Cílem této soutěže je poukázat a vyzdvihnout naše zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin.

cat-iconperlazlinska.cz/

Hodnocení

Zobrazit hodnocení

Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první

Odpovídáte na hodnocení

Text musí být mezi 25 a 1000 znaky!

Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín

Načítám data...