Martin Vlček
Farma Martina Vlčka se nachází na úpatí Vizovických vrchů. S chovem koz začali nedávno, ale v současné době mají stádo o 80 kusech. Vzhledem k tomu, že se kozy pasou a žijí celoročně venku na louce, konzumují pouze trávu, stromy, seno a ječný šrot s řepnými řízky, žádné granulované směsi se sójou, výkrmové mixy apod., mají výborné mléko, rozhodli se zkusit výrobu sýrů a ostatních výrobků. Lidé, kteří jejich sýry ochutnali, si je nemohou vynachválit. Jedná se o ruční výrobu všech produktů.
Popis
Čerstvé sýry nejsou obaleny pouze v pažitce, česneku, bylinkách a podobně, ale příměs je přidávána do sýru přímo při výrobě. Není vytvořen univerzální sýr, který je pouze dochucen, ale sýr, který je připraven pro konkrétního zákazníka. Sýry a ostatní výrobky je možné zakoupit v sezóně únor - listopad přímo na farmě.
Mají rádi inovace, změny, novinky, tak proč ne růžové kornoutky s novou zmrzlinou Amarena třešeň z kozího mléka.
www.kozifarmavizovice.cz
Martin Vlček, Lázeňská 756, 763 12 Vizovice
Tel.: 775 013 628
E-mail: info@kozifarmavizovice.cz
Tento recept přidat Perla Zlínska
Cílem této soutěže je poukázat a vyzdvihnout naše zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin.
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Další recepty od bloggera

Včelařství Jaroslav Studeník, Jasenná

Pospíšil - maso, uzeniny, lahůdky s.r.o., Holešov

TOKO AGRI, a.s., Rudice

Irena Stromská, Zubří

Petra Malá, Kostelec

Jan Slovák, Valašská Senica

Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o.

JAVORNÍK-CZ S.R.O., Štítná nad Vláří

Ing. Petra Zbořilová, Otrokovice
Fotogalerie



Facebook Gastro Zlín
-
Vyhlášení vítězů - Šťavnatá soutěž s Bůrger Zlín a Venison.cz
Skončila nám další šťavnatá soutěž a vy jistě netrpělivě očekáváte kdo vyhrál burger od Bůrger Zlín a sušené maso od Venisonu – Nebudeme Vás...
-
Volné zóny aneb podniky a zařízení, které řekly ne
Současná pandemická situace spolu s jejími nařízeními, podmínkami a sankcemi je přinejmenším kontroverzní. V této věci se snažíme být i my jako...
-
Svatomartinské hody lze pojmout i netradičně...
Když člověk řekne tradice v české gastronomii, mnoho z nás si představí hodování na svatého Martina hned na první příčce pomyslného seznamu. A...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.