Topinka s mačkaným hráškem, vejci a salátem
- min
Neuvedeno
Neuvedeno
Máme tu další recept, tentokrát si dáme něco na snídani. To jste ode mne chtěli už mockrát a já se polepším a zařadím recepty i na snídaně. Začněme však tímto prvním.
Popis
Postup:
1. Vejce uvaříme na tvrdo.
2. Dáme vařit osolenou vodu.
3. Rozpustíme 50g másla a potřeme jim chléb z obou stran.
4. Ve vroucí vodě vaříme hrášek 3 minuty, poté zchladime v ledové vodě.
5. Chléb opečeme z obou stran.
6. Mezitím hrášek rukou rozmačkáme, přidáme nasekanou mátu, sůl a pepř.
7. Vejce oloupeme, nakrájíme na plátky. Části bez žloutku nasekáme a přidáme k hrášku.
8. Chléb potřeme lučinou, dáme na něj hrášek a plátky vajec.
9. Vejce ozdobíme pažitkou, osolíme, opepříme.
10. Podáváme se zeleninovým salátem. Zde volím klasický dresink z olivového oleje a citronu.
Dobrou chuť ❤️
Hodnocení
Přidat hodnocení
Odpovídáte na hodnocení
Další články od bloggera

Neapolská pizza

Krémová bramboračka s liškami a krutony

Albondigas v rajčatové omáčce

Topinka s mačkaným hráškem, vejci a salátem

Valaššká kyselica

Hovězí cheeseburger v domácí smetanové housce

Kuřecí Paella

Česko-italské fusion rissoto

Ovocný salát s rybízovým dresinkem
Ingredience
Facebook Gastro Zlín
-
Pro partnery: Získejte své GastroKredity
Zaujali Vás možnosti, jak zviditelnit Váš podnik? Zaujali Vás námi nabízené služby? V tom případě nás kontaktujte, aktivujte si plný profil a...
-
,,Největší inspirací pro drink mi byl les,” říká účastník soutěže Podpoř svého barmana Tomáš
Fernet Stock začátkem prosince vyhlásil soutěž s názvem Podpoř svého barmana . Do této soutěže se mohlo zapojit 49 barmanů a barmanek z celé...
-
Mexiko dorazilo do Zlína - představujeme Vám bistro TožTacos
Holá Amígos! Víte, že před nedávnem se otevřelo malinké take away bistro v mexickém stylu? Že né, tak my vám jej přestavíme. Jedná se o @tož...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.