Rozhovor: Nejlepší pivní koncept 2017

 19. 03. 2018  Gastro Zlín

Rozhovor: Nejlepší pivní koncept 2017

Naše anketa o nejlepší pivní koncept ve Zlíně je u konce. Který podnik se stal vítězem a co všechno jeho vedení aktuálně chystá? Přečtěte si náš krátký rozhovor.

Zdravíme všechny příznivce dobrého jídla a pití – tentokrát při vyhlášení ankety „Nejlepší pivní koncept ve Zlíně pro rok 2017“. Ještě, než představíme výsledky, bychom vám ale rádi poděkovali za velký zájem o toto hlasování. Vaše ohlasy nás opravdu potěšily.

Až do poslední chvíle to bylo hodně napjaté. Nakonec se vítězství dočkala Radegastovna REX, které touto formou gratulujeme. Majiteli restaurace, P. Krátkému jsme předali certifikát a nemohli jsme si odpustit ani krátký rozhovor.


 

Zdravíme vás, naše ocenění jste získali za poměrně krátkou dobu fungování. Co je podle vás příčinou její obliby u zákazníků?

Osobně si myslím, že jde zejména o kombinaci originálního prostředí, poctivého piva a kvalitního jídla. V naší kuchyni se snažíme co nejvíce používat lokální suroviny, ze kterých připravujeme jídlo podle tradičních receptů. Bezchybným servisem se snažíme obohatit i naše pivo, tak aby si ho zákazník mohl užít přesně jako v pivovaru.

Které jídlo je u vás aktuálně nejvíce v kurzu? Co byste doporučil hostům, kteří se k vám chystají úplně poprvé?

Mezi nejoblíbenější pokrmy patří určitě Burgery. Ty připravujeme z vlastních housek a toho nejkvalitnějšího vyzrálého masa. Já osobně ovšem preferuju spíše steaky a všem bych tedy doporučil náš vyzrálý hovězí roštěnec.

Řídíte se při sestavování menu nebo sezónních nabídek aktuálními trendy v gastronomii?

Klíčové je pro nás hlavně to, co našim hostům nejvíce chutná. Jejich ohlasy jsou pro nás nejdůležitější. Momentálně máme rozpracovaný nový jídelní lístek, který bychom chtěli zařadit v průběhu května.

Chystáte v nejbližší době ještě nějaké další novinky?

Právě jsme dokončili rekonstrukci kuchyně, jelikož už nám nestačila její kapacita. Určitě si do kalendáře napište také datum 24. března, kdy před naší Radegastovnou proběhne tradiční zabijačka.

Děkujeme za rozhovor. Na závěr bychom se vás rádi zeptali, jestli si myslíte, že by podobné ankety mohly přispět ke zlepšení zlínské gastronomie?

Určitě mohou sloužit jako ukazatel toho, co je třeba nadále zlepšovat. Přeji hezký den a díky všem, kteří pro nás hlasovali.


Sdílejte tento článek: