Mgr. Hana Bellová

Rodinná firma peče celou řadu zajímavých výrobků, které může spotřebitel využít nejen ke skvělé snídani, nebo jako výborný zákusek, ale i na cesty. Na výrobu jsou použity tradiční místní ingredience jako je zapomenutá kdoule s vlašskými ořechy. Každý výrobek je pečený poctivě a s láskou.

Ingredience
KDOULOVÝ CHLEBELL 2019

Rodinná firma peče celou řadu zajímavých výrobků, které může spotřebitel využít nejen ke skvělé snídani, nebo jako výborný zákusek, ale i na cesty. Na výrobu jsou použity tradiční místní ingredience jako je zapomenutá kdoule s vlašskými ořechy. Každý výrobek je pečený poctivě a s láskou.

Chlebelly se zde pečou odjakživa. Na víkend, jako dárek známým nebo rodině, když je třeba zpracovat zbylé ovoce nebo zeleninu, příležitostí je spousta. A protože většině lidí opravdu chutná, rozhodli se z chlebellu udělat podnikatelský experiment. Peče se po malých dávkách, ručně, tak aby byla provedena kontrola kvality každého výrobku. Jsou použity pokud možno místní ingredience, vždy čerstvé a kvalitní. Chlebell nemá žádná éčka ani náhražky a vydrží čerstvý 7 dní (v lednici či mrazáku déle).  

Recepty pochází z amerického jihu a v Jasonově rodině se už dlouho a uspěšně předávají z generace na generaci, protože jsou jednoduše skvělé. Po mnoha pokusech a úpravách se je podařilo adaptovat na české prostředí a české ingredience. 

www.chlebell.cz

Hana Bellová, 756 55 Dolní Bečva 83
Tel.: 777 553 946
E-mail: info@chlebell.cz


Sdílejte tento článek:
Fotogalerie

Tento článek napsal:
Perla Zlínska

Cílem této soutěže je poukázat a vyzdvihnout naše zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin.

cat-iconperlazlinska.cz/