Mgr. Hana Bellová
Rodinná firma peče celou řadu zajímavých výrobků, které může spotřebitel využít nejen ke skvělé snídani, nebo jako výborný zákusek, ale i na cesty. Na výrobu jsou použity tradiční místní ingredience jako je zapomenutá kdoule s vlašskými ořechy. Každý výrobek je pečený poctivě a s láskou.
Popis
Rodinná firma peče celou řadu zajímavých výrobků, které může spotřebitel využít nejen ke skvělé snídani, nebo jako výborný zákusek, ale i na cesty. Na výrobu jsou použity tradiční místní ingredience jako je zapomenutá kdoule s vlašskými ořechy. Každý výrobek je pečený poctivě a s láskou.
Chlebelly se zde pečou odjakživa. Na víkend, jako dárek známým nebo rodině, když je třeba zpracovat zbylé ovoce nebo zeleninu, příležitostí je spousta. A protože většině lidí opravdu chutná, rozhodli se z chlebellu udělat podnikatelský experiment. Peče se po malých dávkách, ručně, tak aby byla provedena kontrola kvality každého výrobku. Jsou použity pokud možno místní ingredience, vždy čerstvé a kvalitní. Chlebell nemá žádná éčka ani náhražky a vydrží čerstvý 7 dní (v lednici či mrazáku déle).
Recepty pochází z amerického jihu a v Jasonově rodině se už dlouho a uspěšně předávají z generace na generaci, protože jsou jednoduše skvělé. Po mnoha pokusech a úpravách se je podařilo adaptovat na české prostředí a české ingredience.
www.chlebell.cz
Hana Bellová, 756 55 Dolní Bečva 83
Tel.: 777 553 946
E-mail: info@chlebell.cz
Tento recept přidat Perla Zlínska
Cílem této soutěže je poukázat a vyzdvihnout naše zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin.
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Další recepty od bloggera

Včelařství Jaroslav Studeník, Jasenná

Pospíšil - maso, uzeniny, lahůdky s.r.o., Holešov

TOKO AGRI, a.s., Rudice

Irena Stromská, Zubří

Petra Malá, Kostelec

Jan Slovák, Valašská Senica

Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o.

JAVORNÍK-CZ S.R.O., Štítná nad Vláří

Ing. Petra Zbořilová, Otrokovice
Fotogalerie


Facebook Gastro Zlín
-
Vyhlášení vítězů - Šťavnatá soutěž s Bůrger Zlín a Venison.cz
Skončila nám další šťavnatá soutěž a vy jistě netrpělivě očekáváte kdo vyhrál burger od Bůrger Zlín a sušené maso od Venisonu – Nebudeme Vás...
-
Volné zóny aneb podniky a zařízení, které řekly ne
Současná pandemická situace spolu s jejími nařízeními, podmínkami a sankcemi je přinejmenším kontroverzní. V této věci se snažíme být i my jako...
-
Svatomartinské hody lze pojmout i netradičně...
Když člověk řekne tradice v české gastronomii, mnoho z nás si představí hodování na svatého Martina hned na první příčce pomyslného seznamu. A...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.