26. 10. 2018 Gastro Zlin
Když jsem včera fotila tuhle fotku, tak nějak na mě padla taková ta nálada, kdy při chladnějších večerech si člověk zapálí svíčku, zachumlá se do deky a užívá si večera kdy nemusí nic dělat. 😊🍁 Horší je, že jak všechno fotím za tmy, tak ta kvalita té fotky pokulhává, takže se na ní dívejte z větší dálky. :-) A teď už k receptu. Tato buchta se skládá ze 3 vrstev, takže jdeme na to👌👇
Korpus:
- 200g datlí
- Banán
- 50g vloček
- 50g kokosové mouky
- 150g rýžové mouky
- celý prášek do pečiva
- lžička skořice
- 250 ml mléka
- 2 vejce
- 100 ml vody
Krém:
- 5 jablek
- 250g riccoty
- 80g tvarohu
Posypka:
- 100g vloček
- 20g sladidla
Postup:
Recept se zdá zdlouhavý, ale stojí za to jí zkusit, protože je krásně vláčná a sladká, ikdyž tam není žádný cukr 👌❤ Korpus se smíchá, dá na plech, poté jsem jablka nastrouhala na jemném struhadle, přidala riccotu a tvaroh, zamíchala a dala na korpus. Nakonec se smíchají vločky se sladidlem a dají se na krém. Vše se dá péct do trouby na 180°C 30 minut. ❤
Tento článek napsal Blančiny rychlé fit recepty
Ahoj! :) Jmenuji se Blanka a vítám Vás na tomto blogu, který je zaměřen na zdravé recepty. Doufám, že se Vám budou líbit a podpoříte mě také na mém Instagramu. Přeji Vám krásný den :)
Fotogalerie


Zdravá bublanina

Vláčný banánový dortíček

Jablečný štrúdl

Jablečný koláč

Čokoládovo-banánový řez

Jednoduchý kokosový koláč

Mrkvánky s povidly

Nepečený rychlý dezert
