Lukáš Hejlík: Lesní hotel 4* - 31.května 2015

 31. 05. 2015  Gastro Zlin

Lukáš Hejlík: Lesní hotel 4* - 31.května 2015

I ve Zline se da zajet na dobre jidlo. Lesem, do kopce. I za hrbitovem same 'plusy'.

 

Rajčatový tartar s keňskou fazolkou, konfitovaný česnek, omáčka z pesta
Salát z pečených paprik s velkolistou petrželkou, červenou cibulí na listech salátu, chlebové chipsy
Salát z červené čočky s pečenou bílou čekankou, rukolová pěna.

Citronový dortík s pomerančovým coulis, Máslová štika s cibulovým pyré, rybí omáčkou a pěnou z máty, polentové hranolky, Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a parmazánovou pěnou


 

Kompletní fotoreport najdete na gastromapě Lukáše Hejlíka –  zde.


Sdílejte tento článek:
Fotogalerie

Tento článek napsal:
Gastromapa Lukáše Hejlíka: reporty z restaurací v našem kraji

Někdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit! Každý den na cestách! Každý den nový a nový podnik, který dokazuje, jak se gastronomická situace v Česku lepší! Každý den nová vlajka na Mapě! Ta vás na vašich cestách nenechá ve štychu! 52 dílů vi

cat-icongastromapa.hejlik.cz