Lukáš Hejlík: Lesní hotel 4* - 31.května 2015

 31. 05. 2015  Gastro Zlín

Lukáš Hejlík: Lesní hotel 4* - 31.května 2015

I ve Zline se da zajet na dobre jidlo. Lesem, do kopce. I za hrbitovem same 'plusy'.

 

Rajčatový tartar s keňskou fazolkou, konfitovaný česnek, omáčka z pesta
Salát z pečených paprik s velkolistou petrželkou, červenou cibulí na listech salátu, chlebové chipsy
Salát z červené čočky s pečenou bílou čekankou, rukolová pěna.

Citronový dortík s pomerančovým coulis, Máslová štika s cibulovým pyré, rybí omáčkou a pěnou z máty, polentové hranolky, Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a parmazánovou pěnou


 

Kompletní fotoreport najdete na gastromapě Lukáše Hejlíka –  zde.

 

 

Gastromapa Lukáše Hejlíka
Blog: gastromapa.hejlik.cz
FB: Gastromapa Lukáš Hejlíka

GASTROKROUŽEK, spojilo nás jídlo
gastrokrouzek.cz, IG: @gastrokrouzek

FOOD BLOG ROKU 2017 18.9. / pátý ročník volby nejlepších českých foodblogerů – foodblogroku.cz


Sdílejte tento článek:

Fotogalerie