Perníková bábovka
Tato bábovka je na způsob perníku, tedy dala jsem tam jen prášek do perníku ale příjde mi, že to má takovou vylepšenou chuť 😎 Fotka není nějak extra nazdobená, ale bábovka byla moc výborná 💖 Kdo chce zkusit určitě doporučuji ❤
Popis
Ingredience:
- 2 banány
- 150g rýžové mouky
- 20g mandlové mouky
- 150 ml mléka
- 10g prášku do perníku
- 5g prášku do pečiva
- 100g jogurtu
- 2 vejce
- 10g kakaa
- 15g sladidla
Postup:
Vše se smíchá, dá do formy a peče se. V malých formičkách jsem pekla cca 20 minut ve velké půl hodiny na 180°C. Polité je mám čokoládou a posypané mandlemi.
Tento recept přidat Blančiny rychlé fit recepty
Ahoj! :) Jmenuji se Blanka a vítám Vás na tomto blogu, který je zaměřen na zdravé recepty. Doufám, že se Vám budou líbit a podpoříte mě také na mém Instagramu. Přeji Vám krásný den :)
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Další recepty od bloggera

Zdravá bublanina

Vláčný banánový dortíček

Jablečný štrúdl

Jablečný koláč

Čokoládovo-banánový řez

Jednoduchý kokosový koláč

Mrkvánky s povidly

Nepečený rychlý dezert

Rychlý vrstvený koláč
Google Banner
Fotogalerie

Facebook Gastro Zlín
Google Banner
-
Slovácká kuchařka, to je sbírka pokladů z kuchyní našich babiček
Mouka, mléko, vajíčko a pak cukru maličko! Tradiční slovácké recepty jsou většinou jednoduché, z běžně dostupných surovin, přesto velmi chutné. I...
-
Soutěž o Gastro Kredity
Zaujali Vás možnosti, jak zviditelnit Váš podnik? Zaujali Vás námi nabízené služby? V tom případě nás kontaktujte, aktivujte si plný profil a...
-
,,Gastronomie je skvělý obor, za který budeme bojovat," říká ředitel GAOZL Petr Úředníček
Protože se Gastro Zlín snaží aktivně rozvíjet krajskou gastromapu, začínáme u základu, a tím je vzdělání. Spolupracujeme s GAOZL - Střední školou...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.