19. 11. 2020 Gastro Zlin
Nouzový stav se dotknul nás všech a protože jsme vám chtěli poskytnout nějaké informace o samotných podnicích, které rádi navštěvujete, oslovili jsme je. Zajímalo nás, jak je tato situace ovlivnila, jak se jí zvládli přizpůsobit a jestli pro vás, hosty, mají nějakou zpávu :)
První vzkaz přiletěl od Burger Brothers :)
Jak nás zasáhla nařízení v roce 2020?
Relativně hodně. V první vlně jsme narychlo zbouchli rozvozový eshop, napojili na náš systém, koupili či půjčili auta a rozváželi jako diví. V druhé už jsem doladili detaily a více se tlačíme na soc. sítě. Samozřejmě se obratově nikdy není možné dostat na stav plného provozu, ale cílem bylo a je minimalizovat ztráty.
Momentálně jsme ani ne na polovině obvyklého obratu, ale to nám stačí k udržení všech zaměstnanců, hrazení 100% mzdy všem a hlavně nepadnout. Naštěstí jsme z podniku s bráchou peníze netahali a měli je spíše připraveny na další investice. Ty jsme odsunuli a připravujeme se na znovuotevření, protože to bude HUGE!!!
Přejeme všem ať bojují za svoje sny a cíle, dělají vše poctivě a dál už to přijde samo 😊
Pořádný apetit (si) přejí Brothers
Tento článek napsal Denisa - redakce Gastro Zlín
Miluju dobré jídlo, pití. Jsem ze Zlína. A proto jsem ráda, že tohle všechno můžu spojit, psát o tom a informovat ty z vás, kteří se se mnou shodují minimálně ve dvou ze třech výše zmíněných faktech. :)
Fotogalerie









Pozitivně o negativním: Bistrotéka Valachy

Pozitivně o negativním s: Burger Brothers

Mezinárodní den koňaku
