Gastro Zlín testuje výdejová okénka

 29. 04. 2020  Gastro Zlin

Máme sice trochu zpoždění, ale i tak vám přinášíme tipy, kde a jak si i v těchto dnech můžete vychutnat dobroty z oblíbených podniků. O rozvoru jsme vás již před nějakou dobou informovali, teď přichází na řadu výdejová okénka. Za cíl návštěvy jsme si zvolili dva podniky – Hospůdku u Kovárny a Restauraci Myslivna.


Na našem webu stále funguje mapa podniků, které fungují v nouzovém režimu. Rozvoz je už taková klasika, ale stále více podniků zřizuje výdejní okénka. I když jsme ze začátku byli docela skeptičtí, provozovatelé to vzali za správný konec a všichni se snaží dodržovat veškerá opatření tak, aby mohli svým jídlem a nápoji potěšit vás a vy svou návštěvou zase je.

Víme, že se o tom zmiňujeme téměř v každém příspěvku, ale opravdu na to musíme všichni myslet. Léto je za dveřmi a třeba právě vaše návštěva bude tou, která rozhodne o tom, zda podnik bude moci pokračovat v provozu i po ukončení nouzového stavu. Podniky se snaží, co nejlépe můžou, tak bychom jim měli dát najevo, že to oceňujeme a, že jsme moc rádi, že fungují :)

Venku už začíná být hezky, některá opatení už se uvolňují, tak si zajděte na kávu, k ní něco dobrého a nebo si třeba jeden den v týdnu místo vaření něco objednejte :)

My jsme si pro vás připravili video z jedné naší návštěvy výdejového okénka, jaká byla? To se dozvíte přímo ve videu! :)
 

 


Sdílejte tento článek:
Fotogalerie

Tento článek napsal:
Denisa - redakce Gastro Zlín

Miluju dobré jídlo, pití. Jsem ze Zlína. A proto jsem ráda, že tohle všechno můžu spojit, psát o tom a informovat ty z vás, kteří se se mnou shodují minimálně ve dvou ze třech výše zmíněných faktech. :)