Ohlédnutí za degustací whisk(ey) s Petrem Kymlou

 05. 03. 2019  Gastro Zlin

Ohlédnutí za degustací whisk(ey) s Petrem Kymlou

Minulý čtvrtek proběhla v prostorách Infinity coffee & cocktail baru proběhla další degustace. Tentokrát jsme ochutnávali whisk(e)y, na kterou nám hostoval samotný Petr Kymlaambasador Diageo Reserve Brands ze společnosti Ultra Premium Brands. Krom samotné ochutnávky jsme podebatovali samozřejmě i o tom, jaký je rozdíl mezi whisky a whiskey, jak se pijí a tak podobně.


Pro ty, kdo se degustace nezúčastnili, jsme již před 14 dni napsali článek o whisk(e)y a najdete ho zde: barmanske-okenko-vse-co-jste-chteli-vedet-o-whiskey/

Touto cestou bychom vás zároveň chtěli pozvat na naši další degustaci, která proběhne opět v Infinity již 26. března.Tentokrát budeme degustovat rum. Uvidíme se?


Odkaz na degustaci rumu 26.3.2019:
https://www.gastrozlin.cz/breznova-degustace-rumu-ultra-premium-brands/ 
Rezerzvace a zakoupení vstupenek:
http://www.gastrozlin.cz/vouchery/degustacerumu.html

Za fotky děkujeme:

David Cekota – Photography

 

 

 


Sdílejte tento článek:
Fotogalerie