Jak vypadala úterní degustace rumu v Infinity coffee & cocktail baru?
V úterý v prostorách Infinity coffee & cocktail baru proběhla další z naší série degustací. Tentokrát jsme ochutnávali rum ve spolupráci s firmou Ultra Premium Brands – Warehouse1.cz.
Popis
Jednalo se o velmi speciální večer, protože jsme se po více než 2 a půl letech rozloučili s přednášejícím René Stankušem, který odchází do zaslouženého rumového důchodu.
U společnosti úplně nekončí, ale své pomyslné žezlo předává Milanu Červenkovi, který se sám řadí k opravdu skvělým barmanům a další řízené degustace bude mít na starosti právě on.
Jak degustace vlastně probíhají? Dozvíte se všechno o výrobě rumu, jeho základním rozdělením – podle čeho se aspoň trochu orientovat při výběru, jak by se správně měl rum pít a podobně. Následně probíhá degustace jednotlivých rumů, které se s každou degustací obměňují. Průřez sušších rumů až po sladké ovocnější typy. Všechny degustace jsou postavené na párování ovoce či nakouřování rumu… Prostě takové 2 hodiny rumové poezie. Neváhejte a příště se u nás určitě zastavte. Další degustace je plánována už na říjen, termín ještě upřesníme.
Touto cestou bychom vás zároveň chtěli pozvat na naši další degustaci, která proběhne opět v Infinity již 2. května. Tentokrát budeme degustovat gin pod vedením Petra Kymly – ambasadora Diageo Reserve Brands opět ze společnosti Ultra Premium Brands.. Uvidíme se?
Degustace ginu 2. 5.2019: https://www.gastrozlin.cz/degustace-ginu-ultra-premium-brands-a-petr-kymla-2/
Rezervace a zakoupení vstupenek: http://www.gastrozlin.cz/vouchery/degustaceginu.html
Za fotky děkujeme:
Tento recept přidat Kuchtík Bohuš
Kdo to ten Bohuš vlastně je? Nedávno mu bylo 31 let a ve světě gastronomie platí za odborníka na slovo vzatého. Za sebou má 15 let praxe v bezpočtu restaurací, barech a kavárnách – zvládá všechno, od úklidu až po management. Bohuš nedá dopustit na svou
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Další recepty od bloggera

Krém z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Salát s chřestem, ztracené vejce a holandská pěna

V čem spočívá magie staření steakového masa?

Rozhovor: Gastro Zlín podporuje nadaci Život je dar

Květáková pizza

Salát z pečené dýně
Fotogalerie














Facebook Gastro Zlín
-
Vyhlášení vítězů - Šťavnatá soutěž s Bůrger Zlín a Venison.cz
Skončila nám další šťavnatá soutěž a vy jistě netrpělivě očekáváte kdo vyhrál burger od Bůrger Zlín a sušené maso od Venisonu – Nebudeme Vás...
-
Volné zóny aneb podniky a zařízení, které řekly ne
Současná pandemická situace spolu s jejími nařízeními, podmínkami a sankcemi je přinejmenším kontroverzní. V této věci se snažíme být i my jako...
-
Svatomartinské hody lze pojmout i netradičně...
Když člověk řekne tradice v české gastronomii, mnoho z nás si představí hodování na svatého Martina hned na první příčce pomyslného seznamu. A...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.