04. 05. 2018 Gastro Zlin
Diego Ellia, je majitel dvou restaurací ve Vídni. Pochází z rodiny, která má dlouholetou tradici v gastronomii, proto lásku k vaření v sobě našel již v dětství. Nechejte se zlákat skutečným životem rodilého Neapolce a přijďte si vychutnat jeho skvělé středomořské čtyřchodové či pětichodové menu.
na Lesní hotel ve Zlíně dne 11 – 12. 5.2018, vždy od 17 hodin. || pro rezervaci volejte: 577 053 698
Informace o restauraci
Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Michala Žamberského připravuje recepty klasické české a světové kuchyně, kde největší důraz je kladen především na kvalitu a čerstvost surovin.
Specialitou hotelu jsou pokrmy z čerstvého bizoního masa, jehož dodávku zabezpečuje rodinná biofarma z podhůří rakouských Alp. Jedná se o velmi zdravé maso s nízkým obsahem tuku,
a naopak s větším obsahem železa, zinku, proteinů a vitamínů.
Během pracovních dnů restaurace nabízí polední menu a víkend je rozšířený o tématickou nabídku GURMET.
Degustační menu:
Fotogalerie


Volné zóny aneb podniky a zařízení, které řekly ne

Svatomartinské hody lze pojmout i netradičně...
