Degustační večer s italským šéfkuchařem Diego Ellia + soutěž

 04. 05. 2018  Gastro Zlín

Degustační večer s italským šéfkuchařem Diego Ellia + soutěž


Diego Ellia, je majitel dvou restaurací ve Vídni. Pochází z rodiny, která má dlouholetou tradici v gastronomii, proto lásku k vaření v sobě našel již v dětství. Nechejte se zlákat skutečným životem rodilého Neapolce a přijďte si vychutnat jeho skvělé středomořské čtyřchodové či pětichodové menu.

na Lesní hotel ve Zlíně dne 11 – 12. 5.2018, vždy od 17 hodin. || pro rezervaci volejte: 577 053 698


Informace o restauraci

Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Michala Žamberského připravuje recepty klasické české a světové kuchyně, kde největší důraz je kladen především na kvalitu a čerstvost surovin.

Specialitou hotelu jsou pokrmy z čerstvého bizoního masa, jehož dodávku zabezpečuje rodinná biofarma z podhůří rakouských Alp. Jedná se o velmi zdravé maso s nízkým obsahem tuku,

a naopak s větším obsahem železa, zinku, proteinů a vitamínů.
Během pracovních dnů restaurace nabízí polední menu a víkend je rozšířený o tématickou nabídku GURMET.

 

Degustační menu:

 

Sdílejte tento článek:

Fotogalerie