04. 05. 2018 Gastro Zlín
Degustační večer s italským šéfkuchařem Diego Ellia + soutěž
Diego Ellia, je majitel dvou restaurací ve Vídni. Pochází z rodiny, která má dlouholetou tradici v gastronomii, proto lásku k vaření v sobě našel již v dětství. Nechejte se zlákat skutečným životem rodilého Neapolce a přijďte si vychutnat jeho skvělé středomořské čtyřchodové či pětichodové menu.

na Lesní hotel ve Zlíně dne 11 – 12. 5.2018, vždy od 17 hodin. || pro rezervaci volejte: 577 053 698
Informace o restauraci
Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Michala Žamberského připravuje recepty klasické české a světové kuchyně, kde největší důraz je kladen především na kvalitu a čerstvost surovin.
Specialitou hotelu jsou pokrmy z čerstvého bizoního masa, jehož dodávku zabezpečuje rodinná biofarma z podhůří rakouských Alp. Jedná se o velmi zdravé maso s nízkým obsahem tuku,
a naopak s větším obsahem železa, zinku, proteinů a vitamínů.
Během pracovních dnů restaurace nabízí polední menu a víkend je rozšířený o tématickou nabídku GURMET.
Degustační menu:
Sdílejte tento článek:
Fotogalerie


Barmanské okénko: Whisky/Whiskey a vše o ní

Rozhovor: Gastro Zlín podporuje nadaci Život je dar

Dokonalý french press krok po kroku

Pondělní kam/kde: Za nejlepší obsluhou ve Zlíně
